Nézzetek körül élmény születésnapjaink között, és varázsoljunk az Ünnepeltnek egy felejthetetlen napot!

Fontos!

Egy élményszületésnap profi megszervezése időigényes, ezért kérlek, hogy már 2-3 hónappal a születésnap előtt vedd fel velünk a kapcsolatot, hogy mindent időben lefoglalhassunk nektek

Születésnapi megújulás

A születésnapján – ahogy a jókívánságok özönlenek – mindenki szeretne ragyogni.
Ha nem vagyunk résen a Szülinapos még képes borongós hangulatba kerülni az évszámának növekedése miatt. Ti, a barátai, azonban ezt nem hagyhatjátok! Ajándékozzátok meg az Ünnepeltet egy olyan élménnyel, amitől garantáltan felvidul, visszatér minden önbizalma és a sok elismerő pillantás és bók hatására, amiket a nap végéig bezsebel, tuti a mennyekben érzi majd magát.

Filmes születésnap

Saját film leforgatása profi rendezővel

Az Ünnepelt mindig izgalmasnak találta a filmek világát? Esetleg egy született és soha fel nem fedezett filmsztár? Akkor itt a remek alkalom egy egyedülálló és maradandó élménnyel megajándékozni Őt és az egész társaságot!

Wellness születésnap

Kényeztető spa, ínycsiklandó ízek és tánc!

Egy tökéletesen összeállított program minden elemmel, ami egy igazi feltöltődéshez és egy felejthetetlen közös szülinapi élményhez kell.

Születésnap Gatsby stílusban

Helló Öregharcos!

Közeleg a nagy nap, és szeretnétek valami varázslatos, megismételhetetlen partival ünnepelni a születésnapját?
Igen, Öregharcos, ez egy jó választás. Ezt az éjszakát soha nem fogja elfelejteni.

Csillogás, pompa, gazdagság és fantasztikus zene.

Lövöldözős születésnap

Vagány hölgyeknek és belevaló uraknak ideális ajándék, ha kedvenc akciófilmje főszereplőjévé válhat a születésnapján. Amint meglátja a rendelkezésére álló fegyver arzenált garantáltan adrenalin bomba robban a szívében.

Gurman születésnap sztár séffel

Igazi ínyenc az Ünnepelt, aki lelkesen nézi a sztárséfekkel készített műsorokat és nem csak megízlelni szeretné az extra falatokat, de igazi boldogság lenne számára egy vérbeli profi oldalán étel műremekeket alkotni és eltanulni egy – egy fortélyt?

Gokartos születésnap

Egy valódi verseny, teljes felszereléssel és privát pályahasználattal, de az csak rajtatok múlik, végül az Ünnepelt állhat-e fel a dobogó legfelső fokára. Igazi party hangulat, a verseny alatt és utána is profi videó és fotók készülnek, amik megörökítik ezt a csodás napot számotokra innentől az örökkévalóságig.

Forma 1 születésnap

Adrenalinlöket ajándékba – születésnapi száguldás

Sebességőrülteknek garantáltan szívhez szóló ajándék, ahol felpöröghet az adrenalin, DE ahogy az nálunk lenni szokott, nem csak az Ünnepeltre vár a „magányos” élmény, nálunk egy egész születésnapi élménycsomagot kaptok, ahol a társaság minden tagja jól érezheti magát.

Hajóval a Dunán

Sétahajózás csodás panorámával

Igazán mesés választás és garantált a különleges hangulat, ha a party helyszínéül a Duna lágy ringatását választjátok!

Virorlással a Balatonon

Horgonyt fel! Irány a türkiszen kéklő tó!

Amikor a vitorlák dagadnak a széltől, a hajó enyhén megdől és Ti suhantok a tavon, az az érzés semmi máshoz nem hasonlítható.
Mindig is ilyen születésnapról álmodott az Ünnepelt?

Jégvarázs – születésnap a jégen

Nosztalgikus születésnap a tábortűz körül

Születésnap gyönyörű tájakon

Egy saját mozi születésnapra

 

Pontosan tudjátok, milyen álomszülinapot kell valósággá tenni az Ünnepeltnek? Írjátok meg és mi megvalósítjuk! Készíttettünk már csillagkaput, szolgáltunk fel pángalaktikus gégepukkasztót, és láttunk már vendégül görög isteneket.
Bízhattok a kreativitásunkban.

 

Szervezünk teljesen egyedi, „hagyományos” születésnapi partikat is, ahol minden a ti kívánságaitoknak megfelelő –  akár egy „saját” party házban, alkalomhoz illő díszítéssel, cateringgel vagy saját szakáccsal, dj-vel vagy fellépővel, pont úgy, ahogy az Ti azt ti szeretnétek.

Írjatok nekünk!

06 30 552 8168

Hívj minket!

rigo.edit@impressevent.hu

Írj nekünk bármikor!

Facebook

Kövess minket a Facebook-on!

Más ötleted van?

Megvalósítjuk!