A születésnapján – ahogy a jókívánságok özönlenek – mindenki szeretne ragyogni.

Ha nem vagyunk résen a Szülinapos még képes borongós hangulatba kerülni az évszámának növekedése miatt. Ti, a barátai, azonban ezt nem hagyhatjátok!
Ajándékozzátok meg az Ünnepeltet egy olyan élménnyel, amitől garantáltan felvidul, visszatér minden önbizalma és a sok elismerő pillantás és bók hatására, amiket a nap végéig bezsebel, tuti a mennyekben érzi majd magát. Mi is lehetne ennél szebb ajándék?!

A program:

A csapat megérkezik egy hangulatos az alkalomnak megfelelően feldíszített stúdióba, ahol welcome koktéllal felköszöntve az Ünnepeltet kezdetét veheti a party. Mi közben a hangulat egyre ünnepibb, Ő rá már vár a stáb, hogy érezze, ez a nap róla szól:

  • Haj styling tanácsadás
  • Frizurakészítés
  • Az alkalomhoz illő smink
  • Stílus tanácsadás
  • A megfelelő öltözet kiválasztása

A helyszín tökéletes arra, hogy eközben Ti kényelmesen, jó zenék és finom nasik társaságában egy igazán hangulatos délutánt töltsetek együtt, miközben végigkíséritek barátotokat az átalakuláson.

Fotósunk az egész bulit megörökíti, de amikor a Nap Sztárja már teljes pompájában ragyog, akkor elkészítünk számotokra 10 profi közös fotót különböző hátterek, beállásokkal. Igazán jól fogtok szórakozni, és mindezt egy profi fotós fogja megörökíteni.

Érdeklődés a weboldalról

12 + 11 =

06 30 552 8168

Hívj minket!

rigo.edit@impressevent.hu

Írj nekünk bármikor!

Facebook

Kövess minket a Facebook-on!

Más ötleted van?

Megvalósítjuk!