Szeretném Önnek még egyszer megköszönni, hogy rendezvényünket ilyen sikeresen meg tudtuk rendezni! Amint megbíztuk Önöket a szervezéssel, többé nem kellett erre odafigyelni és aggódni vajon minden rendben lesz e?
Hozzá az a sok kis ötlet és apró figyelmességek, amelyekkel még egy szárazabb témájú programot is kellemessé lehet varázsolni!
Teljesen a meghívott vendégekre és a megbeszélésekre tudtunk össz-pontosítani. Ezt a vendégeink is észrevették, akik egy gördülékeny laza kellemes estről lelkendeztek nekünk. Ez a megkötött üzletek mennyiségében és nagyságrendjében is megnyilvánult. Csak Önök és mi tudtuk, hogy mennyi profi háttérmunka volt e mögött!
A jövőben is számítva Önökre tisztelettel,

Dr. Várhalmi Zsolt
tulajdonos, ügyvezető igazgató
Várhalmi és Társa Kft.

Több Rigó Edit neve által fémjelzett rendezvényen is meghívott voltam.
Lendületes, változatos, eseménydús estek voltak, ahol láthatóan semmit nem bíztak a véletlenre. A hangulat hamar az egekbe szökött, melyet az izgalmas produkciók, a váratlan kedves meglepetések és a magas szintű kiszolgálás még fokozni tudtak.
Profi munka egy profi kezéből. Csak ajánlani tudom!

Szabolcs Péter
ügyvezető
Overmatic

Többször dolgoztam együtt Edittel kisebb és nagyobb rendezvény szervezésében is. A rendezvények mindig a témához kapcsolódó hangulatos dekorációval leptek meg mindenkit, ami önmagában fél siker volt.
Szeretem az esztétikát és Edit nagyon kreatívan old meg dolgokat. Mindent meg tudtunk oldani, bármilyen ételt, italt, zenekart. Ügyes szervezés és probléma megoldás a tapasztalatom.
Sok nagyon szép emlékű rendezvény áll mögöttünk. Szívesen ajánlom mindenkinek.

Csörgő Judit
ügyvezető igazgató
BeHappy Nyelviskola


Fotósként és marketingesként segí-tettem egy projektben, amiben heti rendszerességgel kellett rendez-vényeket szervezni. Edit előtt nagyon sokat küzdöttünk vele. Kihoztunk valamit belőle, de nem volt az igazi. Tudod, olyan langyos, de nem átütő. Miután Aztán jött Edit és minden megváltozott! A rendezvények tele voltak élettel, pörgősek voltak, mindig volt valami díszlet, valami ötlet, ami feldobta a hangulatot! Nagyon szeretek vele dolgozni! Nem hiába, egy profi rendezvényhez egy profi rendez-vényszervező kell! Edit pont ilyen!

T. Szabó Gergő
fotós, designer

Az Edit által szervezett rendezvény, ahol résztvevőként voltam jelen, igazán színvonalas volt.

Cégünk design lámpákat értékesít, ügyfeleink luxushoz és magas szintű kiszolgáláshoz vannak szokva, így tudom, hogy milyen magasak lehetnek az elvárások.
A felszolgált ételek finomak voltak és a szervezés is zökkenőmentes volt.

Jó választás!

Ambach Tamás
ügyvezető, tulajdonos
Ambilight Kft.

Számos rendezvényen dolgoztam együtt Edittel.

Legjobban a megbízhatóságot becsülöm benne, és a mindenre kiterjedő figyelmét.

Az előkészületekben képes a rendezvény teljes képét szem előtt tartani, az összes szükséges berendezési tárgytól kezdve a vendéglátáson át a színpadi dekorációig.

A stabil megállapodások után folyamatosan egyeztetésben marad a megrendelővel és az összes közreműködővel is, az esetleges javaslatokat és változásokat mindig pontosan egyezteti, és minden érintett megelégedésére kezeli.

Ezért lehetséges az, hogy magán a rendezvényen sohasem ér meglepetés, mindig az történik, amit előre megbeszéltünk, minden gördülékenyen megy és működik, mert Edit minden részletre figyel és mindent kézben tart.

Nagyon jó élmény vele dolgozni!

Soós Zoltán
ügyvezető, tulajdonos
sooszoltan.hu

 

Rigó Edit személyében egy igazán profi rendezvényszervezőt ismertem meg.

A rendezvényei mindig a profizmus, a részletekre való odafigyelés, a résztvevők igényeinek maximális kielégítése jellemzett. Végig éreztem a vendégekkel való törődést, és mindig voltak apró meglepetések is!

Editet csak ajánlani tudom mindenkinek, ha egy igazán jó rendezvényt akar!

Beck Zsolt
ügyvezető igazgató
Beck and Partners Kft.

Ezúton szeretném köszönetemet kifejezni a professzionális szervezésért, a színvonalas és esztétikus környe-zetért. Az egész rendezvényt a harmónia jellemezte, a Te munkád eredménye nagyon nagy mértékben járult hozzá a rendezvényünk sike-réhez.

Nagyon sok pozitív visszajelzés érkezett hozzám a szervezés és a bonyolítás kiemelkedő minőségére vonatkozóan. Magam is hálás vagyok!

Nem ez volt az utolsó együttműködésünk!

Buza József
ügyvezető
Béta Kft.

A résztvevőknek olyan élményt adott, amelyre teljesen bizonyos, hogy még sokáig emlékezni fognak. Éppen ez volt a célunk, hogy ne csak „egy újabb rendezvény” legyen a sorban, hanem valamivel kitűnjön a többi közül, hogy a kollégák számára megmaradjon, mint egy érdekes, izgalmas emlék. És pontosan ezt kaptuk.

Óriási szervező munka és rendkívüli kreativitás volt a munkátokban, amellyel igazi élményt adtatok. Köszönjük!

Keeler Edina
ügyvezető
HR Ambassador Kft.

06 30 552 8168

Hívj minket!

rigo.edit@impressevent.hu

Írj nekünk bármikor!

Facebook

Kövess minket a Facebook-on!

Más ötleted van?

Megvalósítjuk!